Kom samen met ons imperfect creëren & speels wroeten in je creatieproces

LENTEWROETEN

// ONLINE GROEPSTRAJECT //

Schrijf je nu in
JIJ…

…een wroetende creativiteitszoeker die deze lente dicht bij zichzelf op avontuur wilt gaan!

… de ideeënfontein die zo graag wil maken maar worstelt met de startblokken

… met je ontluikende creatieve eitjes, die nood heeft aan een warm nest

…een projectenstoomtrein die traag op gang komt en wil leren vertrouwen dat het wel komt.

… die eigenlijk geen winterslaap heeft gehad en nu in de lentezon wil baden

…een bruisend vat vol van pruttelende ideeën, die zin heeft om het eens concreet te maken.

…met een creatieve baby die je tot leven wil wekken en een aai nodig heeft om hem te tonen.

… die bibbert bij het idee van mislukking, maar nog harder beeft bij het idee van succes.

…ergens in den bocht je creativiteit kwijtgeraakt en klaar om deze lente zachtjes de draad terug op te pikken.

…die zo lelijk kan spreken over je eigen ideeën in de lentezon wat zachter wilt worden.

…die afgelopen maanden zo ontzettend productief heeft zitten wezen en die nu gewoon wilt spelen.

…op zoek naar de moed om imperfect te maken en er vervolgens ook trots mee wilt zwaaien.

…die prikkelingen zoekt om aan de slag te gaan, zonder blikken van buitenaf.

Na de succesvolle zomereditie en de magische herfsteditie;

nodigen we jou uit om samen te gaan LENTEWROETEN.

Gedurende 12 weken, elke maandagochtend:

Ploegen we zwetend je creatieve schatten om. Zaaien wat speelse creativiteit hier en daar. Laten onze grond rusten wanneer de tijd het vraagt.

Leunen achterover en observeren met een glimlach. En plukken vervolgens de vruchten. Of helemaal achterstevoren, binnenstebuiten en ondersteboven.

Dat kan ook.

Een maandag-ochtend-clubje die samen met jou intenties plant voor de week. En tussendoor wat experimentjes. Met vallen en opstaan. Tot we de smaak te pakken krijgen. En teder kunnen zwaaien naar onze wilde woeste creatieve zelve.

Als jij bij bovenstaande te lezen, spontaan begint te kwispelen & nu al zin hebt om eraan te beginnen?

Lichtjes angstig maar vooral hoopvol blinkt?

“Echt een cadeautje voor iedereen die zijn creatieve zelf de ruimte wil geven die het verdient!”

Deelnemer Zomerwroeten 2020

Dan is LENTEWROETEN misschien wel iets voor jou!
Ik ga naar het inschrijvingsformulier

RODE DRAAD

Het boek The Artist’s Way van Julia Cameron is onze leidraad, onze wandelkaart gedurende dit online groepstraject.

En ook ons eigen gewroet. Want dat doen we in ons eigen leven best wel veel.

Daarnaast zetten we alle tools in die wij meedragen in onze coachkoffer en waarvan we denken dat het voor jou een verschil kan maken.  Verwacht je dus aan een mengeling van procesbegeleiding, clownerie, focussen, meditatie, Deep Democracy…

Altijd vanuit zachtheid met lef.

Met jouw persoonlijke proces centraal.

“De herfst is voor mij de tijd om steeds meer naar binnen te keren. Herfstwroeten heeft dat intenser dan ooit gemaakt. Het zorgde voor meer wakkerheid in mijn dagen, en bewust zelf richting geven aan wat ik meer in mijn dagdagelijkse leven wens te integreren. Niet alleen in de toekomst maar ook heerlijk nu. “

Deelnemer Herfstwroeten 2020

INBEGREPEN

Individuele doe- en reflectieopdrachten

Een accountabilityclubje

Creatieve maandagochtenden waarin je je intenties stelt om de week goed te beginnen

Het boek The Artist’s Way van Julia Cameron

Siska en Tessa als persoonlijke creativiteitscheerleaders en -herders.

PRAKTISCHE INFO

Wat? 12 online sessies + tussentijdse doe & reflectie-opdrachten

Wanneer? 12 moedige maandagochtenden

Data?  22/3 – 29/3 – 12/4 – 19/4 – 26/4 – 3/5 – 10/5 – 17/5 – 31/5 – 7/6 – 14/6 – 21/6 – van 8u30 tot 10u

Voor wie? Je wroet graag en wil je eigen creatieve ritme (terug) vinden. Bovendien heb je geen schrik om ‘het werk’ te doen.

Locatie? Na inschrijving ontvang je van ons een Zoomlink en een gepersonaliseerd postpakket bij jou thuis.

Vragen? Kom al je vragen stellen in alle gezelligheid op onze online Ochtendkoffie op 15 & 22 februari 2021 van 8u30 tot 10u.

Via deze link vind je het Facebookevenement met de Zoomlink voor de informele Ochtendkoffie.

Contact? Tessa@playfulsituations.be of info@wroeten.be

Zomerwroeten geeft je effectief die beloofde schop onder je kont, en zalft dan met veel mildheid en creativiteit. Het traject was verfrissend, uniek en authentiek, met straffe begeleiding door Tessa en Siska.
Zomerwroeten heeft er voor gezorgd dat ik vandaag – met meer focus dan ooit – bezig ben met datgene waarvan ik vind dat het mijn aandacht verdient.
Dankjewel!

Deelnemer Zomerwroeten 2020

KOSTPRIJS

Basis (€ 485 incl. btw en boek)

Medium (€ 645 incl. btw en boek)

Maxi (€ 965 incl. btw en boek)

We kiezen ervoor om gedifferentieerde prijzen aan te bieden voor dit traject. Op deze manier houden we het zo fair en toegankelijk mogelijk voor alle deelnemers (en begeleiders). Kies daarom zelf welke prijs jij kan geven: een basis, medium of maxi prijs.

Als je wat meer financiële ruimte hebt of je organisatie betaalt dit traject voor jou, kan je ervoor kiezen om een maxi tarief te kiezen die dan een plekje kan garanderen voor andere deelnemers.

Indien de voorgestelde prijzen toch niet lukken voor jou…aarzel dan niet om ons te contacteren! Dan zoeken we samen een creatieve oplossing!

De prijs is incl. 21% btw en het boek van Julia Cameron (Engelstalige of nederlandstalige versie).

Een prikkelende, uitdagende reis naar meer contact met je eigen speelse kompas, gesteund door een doorwinterde reisgids ( met heerlijk verhalend en toch concreet stappenplan) en 2 kwikse reisbegeleidsters die je met zachte doortastendheid doorheen elke etappe laten wroeten.

Deelneemster Zomerwroeten 2020

EARLY BIRD

Wie zich inschrijft voor 22 februari krijgt er een notitiebookje van @Mofelitopapelito bovenop.

BEGELEIDING

Herfstwroeten wordt begeleid door Tessa Goossens (Playful Situations) en Siska Hoebeeck (Studio Siska).

Tessa is facilitator van creatieve processen en clown (letterlijk). Haar missie is om mensen dichter bij elkaar (en zichzelf) te brengen aan de hand van speelsheid en creativiteit. Het allerliefst spreekt ze improviserend met haar lijf of haar pen. En ze neemt altijd de tijd die nodig is. Het liefst van al zelfs meer. Je herkent haar aan haar kleurrijke schriftjes en stiftjes, het vaakst liggend op de tafel van een brussels terras.

Zij is belezen, beoefend en enthousiast van: clownerie, Deep Democracy, focussing, journaling, appreciative inquiry, psychodrama, storytelling, improvisatietheater…

Siska is procesbegeleider en dat doet ze met turbulente zoekende zachtheid. Haar missie is om ruimte te creëren bij mensen en organisaties voor de verschillende kanten van een verhaal want elk verhaal, elke situatie heeft niet 1 maar verschillende keerzijden. Ze leest graag boeken en eigenlijk nog liever mensen en legt daarbij graag de vinger op de wonde- of liever positiever- op de plek waar groei ontstaat.

Als je Siska zoekt, vind je haar hoogstwaarschijnlijk op een Brussels terras verzonken in een intens gesprek of in haar Studio, alleen met haar gedachten of schrijfsels. In een bos kan ook, samen met haar zoontje en vrouw. Wie zoekt, die vindt.

Siska is geschoold in en werkt graag vanuit Deep Democracy , Appreciative Inquiry, Voice Dialogue, Interculturele Communicatie, Systemisch- en lichaamswerk.

WROETVRAGEN

De podcast die wroet in ons creatieve proces.

Ik wil graag mee wroeten deze lente
FAQ’S
Ik wil graag meedoen aan het online groepstraject, maar ik heb het boek van Julia Cameron, ‘The Artist’s Way’ al aangeschaft in het verleden. Moet ik dit opnieuw terug aankopen via jullie cursus?

 Nee natuurlijk niet! Na het inschrijven kan je ons een mailtje sturen dat je het boek thuis al hebt liggen hebt, en dus ook geen nieuw exemplaar wilt ontvangen van ons. Indien dit het geval is, trekken wij de aankoop af van jouw inschrijvingsprijs. MAAR je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om het boek toch te willen ontvangen zodat je het aan iemand anders kan schenken. Iemand aan wie je The Artist’s Way zou gunnen en van wie de creativiteit een aaitje verdient! Jij kiest ;).

Ik heb nog nooit van Julia Cameron of The Artist’s Way gehoord; is dit online groepstraject iets voor mij?

Voorkennis van The Artist’s Way of het werk van Julia Cameron is zeker GEEN vereiste om deel te nemen aan het LENTEWROETEN groepstraject. We gebruiken het boek als onze inspiratie en vertrekpunt. We beginnen allemaal samen op bladzijde 1. Belangrijker is dat je je in de bovenstaande beschrijvingen herkent! Begin je enthousiast te kwispelen wanneer je de beschrijving van het LENTEWROETEN programma leest? Ja dan is het misschien wel iets voor jou!

Ik heb The Artis’s Way al gelezen in het verleden, is dit groepstraject iets voor mij?

 Het al-dan-niet gelezen hebben van het boek is geen criterium om deel te nemen. Indien je het boek al gelezen hebt zal dit groepstraject een nieuw moment zijn om op een intuïtieve manier in contact te komen met je creativiteit. Indien je het boek en de aanpak al kent zal het voor jou dus eerder een kans zijn om je kennis te verdiepen. Of misschien wil je graag een persoonlijke intentie plaatsen, waarbij je graag de groep wil gebruiken als middel om te verdiepen. Beide insteken zijn prima.

Diversiteit in affiniteit en kennis van het onderwerp zien wij als een voordeel en als een kracht voor de diepte van de online groepssessies!

Ik wil graag deelnemen aan LENTEWROETEN, maar ik kan me niet vrij maken op de voorgestelde data, kan ik ook meedoen?

Ja dat kan. 1 of 2 keer een sessie niet kunnen bijwonen is oké. Eens je ingeschreven bent laat je dan minstens 48u op voorhand weten aan Siska of Tessa dat je er niet bij kan zijn die sessie. Indien je minder dan de helft aanwezig kan zijn van de live LENTEWROETEN live sessies raden we aan om niet in te schrijven. De toegevoegde kracht van het online groepstraject zit namelijk in de uitwisseling en verdieping met de groep!